Help jij ons met een donatie?

staat sinds haar oprichting voor een grote uitdaging:

“Hoe zorgen we ervoor dat heel Nederland weet dat ZoekGroen bestaat?”

 

Publiciteit

Tijdens het benaderen van diverse websites, blogs en organisaties werd al snel duidelijk dat de kanalen die er zijn voor gratis publiciteit niet voldoende zijn om landelijke bekendheid te realiseren. De financiële middelen om te investeren in een betaalde marketingcampagne ontbreken nu echter nog doordat ZoekGroen net pas is gestart. De 5% van de advertentieinkomsten op onze website zijn op dit moment nog niet voldoende om een marketingcampagne van te kunnen bekostigen. Wij willen echter niet tornen aan de 95% die wij van de inkomsten doneren aan de goede doelen.

Kip en het ei

Naarmate het aantal gebruikers/ bezoekers van ZoekGroen gaat toenemen, zullen ook de beschikbare financiële middelen voor betaalde marketing gaan toenemen. Om die groei van het aantal gebruikers/ bezoekers van ZoekGroen te bereiken zal de website echter eerst breder bekend moeten worden. Er is hier dus sprake van een “kip en het ei” situatie.

Help jij ons om deze situatie te doorbreken?

Om deze situatie te doorbreken en een groei van de bezoekersaantallen te realiseren heeft ZoekGroen extra financiële middelen nodig. Wil jij ons helpen om landelijk bekend te worden en zo meer geld te kunnen verdienen voor de goede doelen?

Hieronder vind je een overzicht van de marketingactiviteiten die we graag zouden willen gaan inzetten om ZoekGroen meer bekendheid te geven. Wij willen via deze pagina geld inzamelen om deze marketingactiviteit(en) daadwerkelijk uit te kunnen voeren.
 

Betaalde partnerblog op HetKanWel.net

Door middel van een betaalde partnerblog op HetKanWel.net willen wij ZoekGroen meer bekendheid te geven. HetKanWel.net heeft gemiddeld maar liefst
200.000 website bezoekers per maand.
Een partnerblog op deze website kan een flinke boost geven aan de bekendheid en bezoekersaantallen van ZoekGroen.

Benodigd bedrag: € 573,00

Wij willen via onderstaande button geld inzamelen om deze marketingactiviteit daadwerkelijk uit te kunnen voeren. Klik hieronder op de button “DONEER NU” om hiervoor geld te doneren (dit kan ook anoniem).

 
Doneer aan ZoekGroen
Jouw bijdrage wordt zeer gewaardeerd!
 

 

Neem gerust contact met ons op

Weet je zelf een effectieve marketingactiviteit waar wij nog niet aan hebben gedacht? Laat het ons dan weten via het contactformulier! Wij zijn erg blij met extra ideeën, alle hulp is welkom.

Wil je ons op een andere wijze steunen of wil je (andere) mogelijkheden voor samenwerking bespreken? Neem dan contact met ons op via het contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

 


Vind je dit een interessante pagina? Deel deze dan via: