Word ambassadeur van ZoekGroen!

“ZoekGroen is bij het grote publiek nog best onbekend. Omdat wij geen geld hebben voor betaalde marketingcampagnes, is het een grote uitdaging om de gewenste landelijke bekendheid te realiseren.

Daarom kunnen wij jouw hulp goed gebruiken!”

Sjoerd Huijbregts

Oprichter, ZoekGroen

Waar lopen wij tegen aan?

Tijdens het benaderen van diverse websites, blogs en organisaties werd al snel duidelijk dat de kanalen die er zijn voor gratis publiciteit niet voldoende zijn om landelijke bekendheid te realiseren. De financiële middelen om te investeren in een betaalde marketingcampagne ontbreken nu echter nog. Dit komt doordat het bedrag dat wij kunnen spenderen aan kosten (= vastgesteld op 5% van de totale advertentieopbrengsten) op dit moment nog niet voldoende is om een marketingcampagne van te kunnen bekostigen. Wij willen echter niet tornen aan de 95% die wij van de advertentieopbrengsten doneren aan de vergroeningsprojecten.
 

Kip en het ei

Naarmate het aantal gebruikers van ZoekGroen gaat groeien, zullen ook de beschikbare financiële middelen voor betaalde marketing gaan toenemen. Om die groei van het aantal gebruikers van ZoekGroen te bereiken zal de website echter eerst breder bekend moeten worden. Er is hier dus sprake van een “kip en het ei” situatie.
 

Help jij ons om deze situatie te doorbreken?

Wil jij ons helpen om landelijk bekend te worden en zo meer geld te kunnen verdienen voor het goede doel? Iedere vorm van hulp is welkom! Er zijn ontzettend veel manieren te bedenken waarop je een steentje kan bijdragen, hieronder een aantal voorbeelden ter inspiratie. 🙂

Enkele voorbeelden van hoe je ons zou kunnen helpen: 

  • ZoekGroen promoten binnen jouw familie, kennissen en vrienden.
  • ZoekGroen promoten binnen jouw school / onderwijsinstelling.
  • ZoekGroen promoten binnen de organisatie waar je werkt.
  • Je bent IT-beheerder en stelt ZoekGroen binnen jouw organisatie op alle computers in als standaard zoekmachine.
  • Je organiseert een evenement en brengt ZoekGroen hier onder de aandacht.
  • Je bent een social media specialist en gebruikt jouw expertise om ZoekGroen te promoten op social media.
  • Je bent ontwerper van animatiefilmpjes en maakt een aansprekend promotie-animatiefilmpje over ZoekGroen.
  • Je bent eigenaar van een bioscoop en laat ZoekGroen kosteloos adverteren voorafgaand aan iedere voorstelling.

 

  • En zo zijn er nog veel meer manieren te verzinnen om ons te helpen. Heb je hier zelf ideeën over, laat het ons weten!

Neem gerust contact met ons op

Of je nu als eenmalige actie of juist doorlopend een bijdrage wilt leveren, of je nu een kleine bijdrage wilt leveren of juist groot: alle hulp wordt gewaardeerd! Je kan contact met ons opnemen via het contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op!

Om misverstanden te voorkomen: wij beschikken niet over de middelen om je een vergoeding te geven voor jouw inzet. Het gaat hier om belangeloze inzet voor een goed doel: het vergroenen van de aarde door het herstellen van gedegradeerde landschappen. 🙂

Vind je dit een interessante pagina? Deel deze dan via: