Word ambassadeur van ZoekGroen!

staat sinds haar oprichting voor een grote uitdaging:

“Hoe zorgen we ervoor dat heel Nederland weet dat ZoekGroen bestaat?”

Wij kunnen jouw hulp hierbij goed gebruiken!

 

Waar lopen wij tegen aan?

Tijdens het benaderen van diverse websites, blogs en organisaties werd al snel duidelijk dat de kanalen die er zijn voor gratis publiciteit niet voldoende zijn om landelijke bekendheid te realiseren. De financiële middelen om te investeren in een betaalde marketingcampagne ontbreken nu echter nog doordat ZoekGroen net pas is gestart. De 5% van de advertentieinkomsten op onze website zijn op dit moment nog niet voldoende om een marketingcampagne van te kunnen bekostigen. Wij willen echter niet tornen aan de 95% die wij van de inkomsten doneren aan de goede doelen.
 

Kip en het ei

Naarmate het aantal gebruikers/ bezoekers van ZoekGroen gaat toenemen, zullen ook de beschikbare financiële middelen voor betaalde marketing gaan toenemen. Om die groei van het aantal gebruikers/ bezoekers van ZoekGroen te bereiken zal de website echter eerst breder bekend moeten worden. Er is hier dus sprake van een “kip en het ei” situatie.
 

Help jij ons om deze situatie te doorbreken?

Wil jij ons helpen om landelijk bekend te worden en zo meer geld te kunnen verdienen voor de goede doelen? Iedere vorm van hulp is welkom! Er zijn ontzettend veel manieren te bedenken waarop je een steentje kan bijdragen, hieronder een aantal voorbeelden ter inspiratie. 🙂


Enkele voorbeelden van hoe je ons zou kunnen helpen:

  • Je bent bereid om ZoekGroen te promoten binnen jouw familie, kennissen en vrienden.
  • Je bent bereid om ZoekGroen te promoten binnen jouw school/onderwijsinstelling.
  • Je bent bent bereid om ZoekGroen te promoten binnen de organisatie waar je werkt.
  • Je bent IT-beheerder en bent bereid om ZoekGroen binnen jouw organisatie op alle computers als standaard zoekmachine instellen.
  • Je organiseert een evenement en bent bereid om ZoekGroen hier onder de aandacht brengen.
  • Je bent een social media specialist en bent bereid om jouw expertise gebruiken om ZoekGroen te promoten op social media.
  • Je bent ontwerper van animatiefilmpjes en bent bereid om voor ZoekGroen een aansprekend promotie-animatiefilmpje te maken.
  • Je bent eigenaar van een bioscoop en bent bereid om ZoekGroen kosteloos te laten adverteren voorafgaand aan iedere voorstelling.
  • En zo zijn er nog veel meer manieren te verzinnen om ons te helpen. Heb je hier zelf ideeën over, laat het ons weten!

 

Neem gerust contact met ons op

Of je nu nu als eenmalige actie of juist doorlopend een bijdrage wilt leveren, of je nu een kleine bijdrage wilt leveren of juist groot: alle hulp wordt gewaardeerd! Je kan contact met ons opnemen via het contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op!

Om misverstanden te voorkomen: wij beschikken niet over de middelen om je een vergoeding te geven voor jouw inzet. Het gaat hier om belangeloze inzet voor een goed doel: het planten van bomen en het tegengaan van verwoestijning. 🙂

 


Vind je dit een interessante pagina? Deel deze dan via: